banner298

banner194

Eskişehir'de ücretsiz spor kurslarına ilişkin önemli gelişme

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde, çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz olarak düzenlenecek bahar dönemi kursları için kayıtlar uzatıldı...

SPOR 20.02.2023, 16:11
Eskişehir'de ücretsiz spor kurslarına ilişkin önemli gelişme

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde, çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz olarak düzenlenecek bahar dönemi kursları için kayıtlar 24 Şubat tarihine kadar uzatıldı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi'nde faaliyete geçirilen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek bahar dönemi kursları için kayıtlar devam ediyor.

Hizmete girdiği günden bu yana Eskişehirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kurslar kapsamında hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğitimler yer alıyor. 4-9 yaş arası çocuklar için jimnastik, 7-15 yaş arası çocuklar için basketbol, voleybol, tekvando, masa tenisi, 7-13 yaş çocuklar için futbol, 7-12 yaş çocuklar için judo ve 6-13 yaş arası çocuklar için de satranç kursları düzenlenecek. Yine uzman eğitmenler tarafından 18 yaş üstü yetişkinlere ise aerobik, pilates ve zumba kursları verilecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için 6 Şubat’ta başlayan kayıt işlemleri, yaşanan deprem felaketlerinden ötürü 24 Şubat tarihine kadar uzatıldı. Kurslara katılmak isteyenler kayıt formuna, duyuru görselinde yer alan QR kod ile ulaşabilecek.

Öte yandan kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@