Eskişehir Ormanspor biten sezonu değerlendirdi

Yeni sezonda Eskişehir'i Hentbol Süper Liginde temsil edecek olan Eskişehir Ormanspor'un yöneticileri ve teknik ekibi, değerlendirme toplantısı yaptı.

SPOR 16.05.2021, 09:42
Eskişehir Ormanspor biten sezonu değerlendirdi

Eskişehir Ormanspor Başkanı Recep Temel’in Başkanlığında yapılan toplantıya, Sportif Direktör Burçin Albayrak, Hentbol Şubesi Koordinatörü Osman Özoğlu, Genel Sekreter Mehmet Çıtak, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Kiras, Emrah Ersoy ve Baş Antrenör M. Fatih Işık katıldı. 

Toplantıda biten sezonun bir değerlendirilmesi yapıldı. Süper Lig için gerekli olan bütçe büyüklüğü belirlendi. Yapılacak transferler için nasıl bir strateji izleneceği tartışıldı. Yaz aylarında kamp yapılacak yerler tespit edildi. Reklam gelirlerinin artırılması ve yeni sponsorların bulunması konuları tartışıldı. 

1. Lig'de özveriyle başarılı olduklarını belirten Başkan Temel, “Süper Lig'in kendine özgü bir ağırlığı olacak. Amatör ruhumuzu kaybetmeden daha profesyonel bir yönetim sergilememiz gerekecek. Yeni gelir kaynakları bulup bütçemizi güçlendirmeliyiz. İlk yıl Süper Lig hedefimiz, kalıcı olmak ve Avrupa kupalarına katılabilmek” dedi. 

Yeni sezon öncesi en az 10 adet hazırlık maçı yapılması ve turnuva düzenlenmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@