banner298

banner194

Şampiyon takım kupayı Ahmet Ataç'a getirdi!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yıldız Kızlar İl Şampiyonasında şampiyon olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımını makamında ağırladı

SPOR 25.01.2023, 12:28
Şampiyon takım kupayı Ahmet Ataç'a getirdi!

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Yıldız Kızlar İl Şampiyonasında kazandıkları kupayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a getirdi.

Son olarak 12 takımın katılımı ile düzenlenen Yıldız Kızlar İl Şampiyonası, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün şampiyonluğu ile tamamlandı. Tepebaşı’nın Sultanları, hiçbir takıma set dahi kaybetmeden şampiyon olmayı başardı. Sporcular kazandıkları kupayı ise Başkan Ataç’a takdim etti. Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan sporcular, “Bu 9’uncu kupamız oldu. Çok heyecanlıyız. Eskişehir’i temsil etmek gurur verici” dedi.

“9 yıldır şampiyonluğu bırakmadılar”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise “Bizim amacımız öncelikle ahlaklı sporcu yetiştirmek, eğitimli sporcu yetiştirmek. Eskişehir’imizin öz kaynakları olan bu gençlerimiz 9 yıldır şampiyonluğu bırakmadılar. Bu onların büyük bir başarısıdır. Bu gençler ileriye doğru diğer takımlarla oynayacaklar. Belki Türkiye’de ana liglerde oynayacaklar. Üniversiteyi bitirecekler ve ülkesini seven çağdaş çocuklar olarak devam edecekler” diyerek sporcuları tebrik etti.

Takımın Antrenörü ve Altyapılar Sorumlusu Fatma Çimenli de “Zorlu geçiyor her şey. Ama tüm zorlukların üstesinden gelip şampiyonluk kupasına 9’uncu kez ulaşmak 10’uncuyu hedeflemeyi getiriyor. İnşallah 10’uncuyu da getiririz” diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@