banner298

banner194

Büyükerşen: Ülkemizin geleceği kırsal kalkınmada!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, kırsal kalkınma konusunda oda, platform temsilcileri ve akademisyenler ile görüştü...

TARIM 12.01.2023, 14:18
Büyükerşen: Ülkemizin geleceği kırsal kalkınmada!

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Levent Özbunar, yönetim kurulu üyeleri, ESOGÜ Ziraat Fakültesi öğretim görevlileri ile Eskişehir Tarım Platformu paydaşları Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Levent Özbunar, yönetim kurulu üyeleri, ESOGÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Konar, öğretim görevlileri ve Eskişehir Tarım Platformu paydaşları Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi.

Ziyarette Tarım Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye’de Tarımsal Öğretimin 177’nci yıl dönümü ve 10 Ocak Ziraat Mühendisleri Günü’nü kutladıklarını ifade eden Şube Başkanı Levent Özbunar, “Bizler ziraat mühendisleri olarak tarımın kalkınması ve hak ettiği yerde olması adına hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e tarıma ve kırsal kalkınmaya sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Tarımsal eğitim konusunda Büyükşehir Belediyesi ile bir eğitim çalışması yürütüyoruz. Bu çalışmayı da çok önemsiyoruz.” dedi.

Misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Büyükerşen de nazik ziyaret nedeniyle heyete teşekkür etti. Kırsal kalkınma konusunu çok önemsediğini hatırlatan Büyükerşen ülkenin geleceğinde tarımın çok büyük bir payı olacağını söyledi.

Şehrimizin ve ülkemizin üretmeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen, tarımdan hayvancılığa çok geniş bir alanda imkânlar ölçüsünde üretime olan desteklerinin aralıksız devam edeceğini vurguladı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün üretime ve tarıma verdiği önemin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını ifade eden Büyükerşen, ziraat mühendislerinin ve tarım paydaşlarına üretimde çok önemli görevleri olduğunu belirtti. Büyükerşen ayrıca Türkiye’de Tarımsal Öğretimin 177’nci yılını ve 10 Ocak Ziraat Mühendisleri Günü’nü tebrik etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@