Eskişehir'de Türkiye Yüzyılı'nda tarım toplantısı!

Eskişehir İl Tarım Müdürlüğü, “Türkiye Yüzyılında Tarım ve Orman Vizyonu” toplantısı yaptı... Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı da katıldı...

TARIM 28.11.2022, 15:04
Eskişehir'de Türkiye Yüzyılı'nda tarım toplantısı!

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin çizmiş olduğu “Türkiye Yüzyılında Tarım ve Orman Vizyonu”nun Bakanlık teşkilatıyla paylaşılması amacıyla Bakan Danışmanlarınca, Anadolu Üniversitesi Konferans Salonunda Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’nın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. 

Söz konusu toplantıya Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’nın yanı sıra, Bakan Danışmanı Dç. Dr. Hakan Bilir, Bakan Danışmanı Ejder Oruç, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Kağan Şan, Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın, Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Eskişehir Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Baş Müdürü Mehmet Murat Hasçuhadar ile  Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Kütahya, Eskişehir ve Bilecik illerinde birimleri bulunan  kurumlarda görev yapan Müdür, Müdür Yardımcıları, İlçe ve Şube Müdürleri katılım sağladı. 

Bakan Yardımcısı Yumaklı’nın yönettiği toplantıda Bakan Danışmanı Dç. Dr. Hakan Bilir “Türkiye Yüzyılında Tarım ve Orman Vizyonu” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Söz konusu toplantının bundan sonraki bölümünde, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya illerindeki mevcut tarım ve hayvancılık sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Aynı zamanda tarım ve hayvancılık alanında yapılması planlanan yenilikler hakkında istişarelerde bulunuldu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@