ETO'dan kırsal kalkınma temasları!

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla dış ilçe kaymakamlarıyla temas kuruyor...

TARIM 17.02.2022, 12:04
ETO'dan kırsal kalkınma temasları!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, kırsal kalkınmayı desteklemek ve kadın girişimciliğini geliştirebilmek amacıyla Seyitgazi, İnönü, Alpu, Beylikova, Sivrihisar, Sarıcakaya, Mihalıççık ve Han kaymakamlarıyla bir araya geldi.

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, kurulun yürüttüğü projeler hakkında bilgi vermek, kırsal kalkınmayı desteklemek ve ilçelerdeki kadın girişimciliğin geliştirilmesi için atılacak adımları istişare etmek üzere bir dizi ziyarette bulundu. Gürkaynak, ilçe temasları kapsamında Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak’ı, İnönü Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt'u, Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu'nu, Beylikova Kaymakamı Mehmet Ali Atak'ı, Sivrihisar Kaymakamı Hüseyin Sayın’ı, Sarıcakaya Kaymakamı Muhammed Taha Canpolat'ı, Mihalıççık Kaymakamı Onur Aykaç’ı, Han Kaymakamı Murat Ak’ı makamlarında ziyaret etti.

'İlçelerin kalkınmasına önem veriyoruz'

İlçe ziyaretlerinde kaymakamlara TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun faaliyetleri hakkında bilgi veren Gürkaynak, ilçelerde kadın girişimciliğinin geliştirilmesi için atılacak adımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. İlçe ziyaretleri hakkında bilgi veren TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, kurul olarak kırsal kalkınmaya ve ilçelerdeki kadın girişimci sayısının artmasına önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda Eskişehir’in dört bir yanındaki ilçelerini ziyaret ettiklerini, kadın kooperatiflerinin geliştirilmesi ve faaliyet alanlarının artırılmasına yönelik fikirlerini paylaştıklarını kaydetti. İlçelerdeki kadın girişimci sayısının artmasının o ilçenin hem ekonomisine hem de sosyal hayatına da doğrudan katkı sağlayacağını belirten Gürkaynak, bu hedef doğrultusunda 8 ilçenin kaymakamıyla irtibat sağladıklarını dile getirdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@