Planlı tarımsal üretim için önemli toplantı

Eskişehir’de görev yapan Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı tarım sektörü yöneticileri ile birim sorumlularına, tarımsal üretimin planlaması hakkında yapılan ve ilerleyen süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

TARIM 25.03.2024, 18:08 25.03.2024, 18:15
Planlı tarımsal üretim için önemli toplantı

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kilci ve Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda; Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarım Havzaları Daire Başkanı Ergin Toprak, Hayvancılık Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme ve Altyapı Daire Başkanı Önder Alçar, Stratejik Yönetim ve Kurumsal Performans Daire Başkanı İbrahim Temizkan ve Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Yetiştiricilik Daire Başkanlığında görevli mühendis Nadir Uslu tarafından tarımsal üretimin planlanması kapsamında sunumlar yapıldı.

Yapılan toplantıların ilk oturumunda; Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, TİGEM Anadolu Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Eskişehir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Orman, Toprak ve Ekoloji Araştırmaları Enstitüsü Müdürlüğü, TMO Eskişehir Başmüdürlüğü, Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü kurum amirlerine yönelik bilgilendirme sunumu yapıldı.

İkinci otumda ise; Tarım ve Orman Bakanlığı Şube ve İlçe Müdürleri ile birim sorumlularına yönelik bilgilendirme sunumu yapıldı. Yapılan sunum ve bilgilendirmenin ardından, karşılaşılabilecek sorun ve problemler ile çözüm önerileri hakkında karşılıklı soru-cevap bölümüne geçildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@