Tarım Arazilerini Koruma Ekibi güçlendiriliyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Etüt Raporu Hazırlama Eğitimi Sertifika Töreni 9 Ocak Salı günü merkez binasında düzenlendi.

TARIM 11.01.2024, 11:25 11.01.2024, 11:31
Tarım Arazilerini Koruma Ekibi güçlendiriliyor

Sertifika törenine İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş Tarımsal Altyapı Ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Ece Özel Cura, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü İbrahim Balk, belge almaya hak kazanan teknik personeller ve Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü çalışanları katıldı. Törende İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş meslekte eğitimin öneminden bahsederek tarım arazilerinin korunması hakkındaki yetkilerinden dolayı üzerinde büyük bir sorumluluk hissettiğini belirtti. Gümüş, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışan teknik personelin de bu sorumluluğun bilinciyle çalışmalarını yaptığını yaptığı değerlendirmelerde aldığı eğitimlerin tarım arazilerinin sınıflandırılması konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirdiğini, tarımsal arazilerin kullanım izinleri ile ilgili süreç hakkında detaylı bilgi sahibi olduklarını, eğitimde işlenen konuların uygulama ile geliştirilebileceğini söyledi.

Toplantı salonunda gerçekleşen programın sonunda eğitimini başarıyla tamamlayan İl Müdürlüğü’nde görevli ziraat mühendislerinin sertifikaları, İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş tarafından takdim edildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@