Eskişehir'de peş peşe kazalar: 3 ölü ve yaralılar var!

Eskişehir'de peş peşe yaşanan kazalarda 3 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda yaralı hastanelere kaldırıldı...

TRAFİK 01.05.2022, 12:55
Eskişehir'de peş peşe kazalar: 3 ölü ve yaralılar var!

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bulunan baba ve oğlunu ölüm ayırdı. Kaza, Tepebaşı ilçesine bağlı Takmak Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kütahya’dan Eskişehir’e seyir halinde olan İ.C.'nin (27) kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sürücü İ. C.’nin ağır yaralandığını, yolcu olarak bulunan babası İ. C.’nin (52) ise olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Sağlık ekiplerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan İ. C.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

GÜNYÜZÜ'NDEKİ KAZADA DA İKİ CAN KAYBI

Öte yandan Eskişehir’de hafif ticari araçla otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti. Kazada can kaybı sayısı 2’ye yükseldi. Kaza, Günyüzü’ne bağlı Kayakent Mahallesi Topal Yaylası Yolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Z. K. (51) idaresindeki 26..... plakalı otomobil ile karşı yönden gelen H. P.’nin (82) kullandığı 26..... plakalı hafif ticari araç, kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada iki araçta bulunan Z. K. (51), H. P.(82), D. P.(77) ve H. P. (57) isimli 4 kişi yaralandı. Hastane yolunda ise D. P. tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan ve Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Z. K.’nin durumunun ağırlaşmasıyla yoğun bakımda devam eden tedavisi esnasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Böylelikle feci kazada can kaybı 2’ye yükseldi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@