Metin Saraç Eskişehir'deki bu fotoğrafla ilgili öyle bir yorum yaptı ki!

Eskişehir OSB Başkan Vekili ve ATAP Başkanı Metin Saraç, çevreyolu sorunununu bir kez daha gündeme getirdi... Saraç bu kez, iğneleme yolunu tercih etti...

TRAFİK 07.03.2022, 23:14 10.03.2022, 10:41
Metin Saraç Eskişehir'deki bu fotoğrafla ilgili öyle bir yorum yaptı ki!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkan Vekili ve ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç, sık sık Eskişehir çevreyolundan anlık bir görüntü paylaşarak trafiğin yoğun olduğunu ve Eskişehir'e acilen çevreyolu yapılması gerektiğini gündeme getiriyor.

Metin Saraç bugün de aynı sorunu gündeme getirdi, ancak bir farkla. Saraç bu kez, iş çıkış saatinde Eskişehir çevreyolunun anlık görüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşılan görüntüde, her zaman olanın aksine ferah bir çevreyolu vardı.

AKARYAKIT FİYATLARI İLE KUR YÜKSEKLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Saraç çevreyolunun ferah görüntüsü üzerine yaptığı yorumda, tariz ya da bir diğer deyişle iğneleme-söz dokundurma sanatına başvurdu, akaryakıt fiyatlarındaki fahiş yükseliş nedeniyle sürücülerin kontak kapattığını ve bu sayede çevreyolunda yoğun trafik sorununun geçici süreliğine çözüldüğünü ifade etti.

İşte, Başkan Saraç'ın kullandığı ifadeleler:

"Saat 18.30, iş çıkış saati. Neyse ki uzun süre gündeme getirdiğimiz çevreyolu trafik sorunu, bir çevreyolu yapılmasına gerek kalmadan, dünyada artan petrol fiyatlarının yanında bizdeki kurun çok yüksek olması, vatandaşın aracıyla yola çıkamaması nedeni ile şimdilik çözüldü..."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@