Başkan Büyükerşen, Meral Akşener ile deprem bölgesinde

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bayramın 1. gününde Malatya'daki afetzedeleri yalnız bırakmadı...

YAŞAM 21.04.2023, 15:33 23.04.2023, 12:57
Başkan Büyükerşen, Meral Akşener ile deprem bölgesinde

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki 7,7 büyüklüğündeki depremlerden sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ilk Ramazan Bayramı'nda Malatya'daki afetzedeleri yalnız bırakmadı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Oğzuhan Özen de Başkan Büyükerşen ile beraber deprem bölgesindeydi.

Büyükerşen, ESKİ ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediye personeliyle son iftar yemeğini Malatya'da açtı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Büyükerşen," Ramazan Bayramında yurttaşlarımıza umut olabilmek, moral olabilmek için Malatya’dayız. Ramazan ayının son iftarını ise Malatya’da aylardır depremin yaralarını sarmak için özveriyle çalışan ESKİ ekiplerimiz ve Muğla Büyükşehir Belediyemizin personeli ile birlikte açtık. Deprem bölgesinde görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. Ramazan Bayramının birinci gününde de Malatya’da yurttaşlarımızla bir arada olacağız" dedi.

MERAL AKŞENER İLE BULUŞTU

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, dün akşam gittiği Malatya’da İYİ Parti lideri Meral Akşener ile de vatandaşlarla buluştu, bayrama burada girdi.

Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: “Millet İttifakı ortağımız İYİ Partinin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile birlikte Malatya’da yurttaşlarımızla birlikteyiz. Depremin ilk gününden beri olduğu gibi bundan sonra da büyük acıyı yaşayan yurttaşlarımızın yanında olacağız.” 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile de bir araya gelen Büyükerşen, “Sayın Gürün ile bayramın ilk gününde Malatya’dayız.  Malatyalı yurttaşlarımızla bir araya gelmeden önce bölgede aylardır görev yapan personelimiz ile bayramlaşıyoruz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@