banner298

banner194

Çağfen Koleji'nden dikkat çeken kampanya!

Çağfen Koleji Okul Aile Birliği, '5. Geleneksel Kardeşim Üşümesin Kampanyası'nı 31 Ekim'de başlatıyor.

YAŞAM 28.10.2022, 02:13
Çağfen Koleji'nden dikkat çeken kampanya!

Çağfen Koleji Okul Aile Birliği, 5. Geleneksel Kardeşim Üşümesin Kampanyası'nı 31 Ekim'de başlatıyor. Her sene düzenlenen sosyal sorumluluk projesi ile bu yıl da Eskişehir'deki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yeni botlar hediye edilecek. 

Çağfen Koleji Okul Aile Birliği öncülüğünde her yıl düzenlenen Geleneksel Kardeşim Üşümesin Kampanyası'nın 5'incisi Çağfen Koleji ebeveynleri, öğrencileri ve Eskişehirli yardımseverlerin destekleri ile gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıllarda da büyük bir katılımla gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi ile Eskişehir'de belirlenen MEM’e bağlı devlet okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin bot ihtiyaçları gideriliyor.

Belirlenen okullardaki öğrenciler yeni botlarına kavuşacak

Kampanya ile ilgili Çağfen Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Nefise Kızılkale yaptığı açıklamada, "5. Geleneksel Kardeşim Üşümesin Kampanyamızı bu sene ebeveynlerimizin destekleri ve Kaptan Kundura iş birliği ile yeniden gerçekleştiriyoruz. Önceki sene 5 devlet okulumuzdaki öğrencilerimize ulaşmıştık. Bu sene de belirlenen devlet okullarındaki öğrencilerimize yeni botlarını ulaştıracağız" dedi. Nefise Kızılkale, "Ayrıca kurucu temsilcimiz Serkan Can Zengin’e desteği ve her zaman yanımızda bizimle birlikte olduğu için teşekkür ederiz." diye konuştu.

Her sene yeni öğrencilere ulaşılıyor, destek olunuyor

İhtiyaç sahibi öğrencileri belirlerken MEM’e bağlı okullardaki öğrencileri seçtiklerini ifade eden Kızılkale, "Bu doğrultuda kampanyaya dahil edeceğimiz mahalleleri, bölgeleri belirliyoruz. Daha önce gitmediğimiz okulları ve bölgeleri seçiyoruz, böylece daha çok öğrenciye ulaşmaya çalışıyoruz. 5. Geleneksel Kardeşim Üşümesin Kampanyamız 31 Ekim 2022 tarihinde başlayacak. 5 Aralık'ta da temin edilen botlarımızı ihtiyaç sahibi öğrencilere belirlenen okullarda dağıtmaya başlayacağız" dedi. Kızılkale, Çağfen Koleji velileri olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı ve eğitime destek olmayı bir görev bildiklerini ifade ederek, “Kendi çocuklarımıza da yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini göstermiş oluyoruz. Tüm ebeveylerimize ve Çağfen Koleji yönetici ve öğretmenlerimize de desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” diye ekledi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@