banner194

Özel bireyler Eskişehir'de arkadaş bulacaklar!

Özel gereksinimli bireyler için hayata geçirilen 'Best Buddies Türkiye', Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde başlıyor...

YAŞAM 21.09.2022, 14:28
Özel bireyler Eskişehir'de arkadaş bulacaklar!

Özel gereksinimli bireylerle kurumları ve öğrencileri eşleştirme yaparak birebir arkadaşlıklar kurmasını sağlayan gönüllü sosyal sorumluluk hareketi 'Best Buddies Türkiye' Eskişehir’de başlıyor. Projede yer almak isteyen kurumlar ve öğrenciler için herkese açık yapılacak tanıtım toplantıları 23-24 Eylül tarihlerinde Haller Gençlik Merkezi’nde Best Buddies Türkiye ekibi tarafından gerçekleştirilecek. 

54 ülkede 33 yıldır 1 milyon 300 binin üzerinde gönüllü ile faaliyetlerini sürdüren ve özel gereksinimli bireylerle gönüllüler arasında arkadaşlık kurulmasını sağlayan Best Buddies sosyal sorumluluk projesi Eskişehir’de başlıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Best Buddies Turkey iş birliğiyle başlayacak olan projede, özel gereksinimli bireyler ile gönüllüler birebir eşleşerek (buddy) arkadaşlık kurması sağlanacak ve bireylerin yaşamında unutamayacakları özel bir sayfa açılacak. 23-24 Eylül tarihlerinde herkese açık Haller Gençlik Merkezi’nde yapılacak tanıtım toplantısı ile projede yer almak ve gönüllü olmak isteyenler bilgilendirilecek. Gönüllü katılımcıların “Uluslararası Gönüllülük Sertifikası” alacağı projenin tanıtım toplantıları kurumlar için 23 Eylül Cuma saat 15.00’te, öğrenciler için ise 24 Eylül Cumartesi saat 13.00’te Haller Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Projede yer almak ve gönüllü olmak isteyenlerin https://linktr.ee/bestbuddiestr üzerinden proje hakkında detaylı bilgi alabileceklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sosyal sorumluluk üzerine çalışmalar gerçekleştirmek isteyenler ile özel gereksinimli bireyleri Haller Gençlik Merkezi’ne beklediklerini ifade ettiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@