Umut Kervanı sosyal yardımlarını arttırdı

Eskişehir Umut Kervanı Temsilcisi İdris Aras, kurumun yardımlarının arttığını ifade ederek katkıda bulunanlara teşekkür etti.

YAŞAM 19.12.2022, 11:53
Umut Kervanı sosyal yardımlarını arttırdı

İhtiyaç sahibi mağdur ailelere yönelik gıda başta olmak üzere giyim, barınma, kırtasiye, nakdi ile farklı zaman ve koşullarda kimsesizlerin yanında olan Umut Kervanı, önceki aylarda olduğu gibi Aralık ayında da onlarca ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürdü. 

Eskişehir'de yaptıkları gıda yardımına yönelik yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Eskişehir Umut Kervanı Temsilcisi İdris Aras, yürütülen yardım çalışmasına katkı da bulunan hayırseverlere teşekkürlerini iletti. 

Aras, "Eskişehir Umut Kervanı olarak her ay düzenli bir şekilde onlarca muhtaç ailelere gıda dağıtımı yapıyoruz. Aralık ayında da hazırladığımız ayni, nakti ve kırmızı et paketlerini mağdur ve yetim ailelerimize ulaştırdık. Bu konuda bize destekte bulunan, sponsor olan hayırseverlerden Allah razı olsun, hayırlarını kabul etsin. İnşallah bu şekilde her ay düzenli olarak dağıtımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@