banner298

banner194

Başkan Celalettin Kesikbaş ödüllü projeye ilişkin ne dedi?

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), ESO Akademi Projesiyle ödül aldı... Başkan Celalettin Kesikbaş açıklama yaptı... Arif Anbar, söz konusu projeyi yorumladı...

YORUM 15.12.2022, 16:20
Başkan Celalettin Kesikbaş ödüllü projeye ilişkin ne dedi?

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, bugün Milli İrade gazetesinde kaleme aldığı yazısında, Eskişehir Sanayi Odası'nın çalışması olan ve ödül alan ESO Akademi Projesi ile ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş'ın açıklamalarını gündeme taşıdı. Ayrıca Anbar, yazısının ikinci bölümünde, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nı ilgilendiren bir soruyu kamuoyu adına aktardı.

İşte, Anbar'ın o yazısı:

"Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) projeleri hem ulusal hem uluslararası alanda dikkat çekerken, projelerin başarısı katıldığı yarışmalarda aldığı derecelerle tescilleniyor.

Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) projeleri hem ulusal hem uluslararası alanda dikkat çekerken, projelerin başarısı katıldığı yarışmalarda aldığı derecelerle tescilleniyor. Biliyorsunuz, ESO, ‘ShareBox’ projesiyle, Dünya Odalar Yarışması ‘En İyi İklim Aksiyonu’ kategorisinde finale kalmaya hak kazanan dört oda içerisine girmişti. Bu anlamda Türkiye’yi temsil etmişti. Ancak araya güçlü lobilerin girmesiyle birinciliği kaçırmıştı.

*

ESO bu sefer de, ESO AKADEMİ projesi ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından gerçekleştirilen Ortak Yarınlar Ödül Programı'nda 180 aday içerisinden finale kaldı. Yapılan halk oylaması ile birlikte de ‘Ortak Yarınlar’ ödülünü kazandı!

*

Peki, ESO AKADEMİ projesi neyi amaçlıyor? Başkan Celalettin Kesikbaş projeyi..."

Arif Anbar'ın yazısının tamamını okumak için BURAYA tıklayın.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@