CHP Eskişehir Örgütü'nde bir istifa daha!

CHP Eskişehir örgütünde İl Başkanı Recep Taşel'in de istifa edeceği öğrenildi... Gazeteci Arif Anbar gündeme getirdi... İşte Taşel'in istifasının asıl nedeni...

YORUM 24.11.2022, 13:16
CHP Eskişehir Örgütü'nde bir istifa daha!

Son dönemde istifalar ve görevden almalarla gündeme gelen CHP Eskişehir örgütünde İl Başkanı Recep Taşel'in de kısa süre içerisinde istifa edeceği öğrenildi.

Konuya ilişkin Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar'a mülakat veren Başkan Taşel, gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Anbar o görüşmeyi, Milli İrade gazetesinde yayınlanan yazısında kamuoyuna aktardı.

İşte o yazı: 

"CHP Genel Merkezi, CHP'den milletvekili aday adayı olmak isteyen il, ilçe ve belde başkanlarının 5 Aralık ile 26 Aralık tarihleri arasında istifa etmelerini istedi. Ayrıca istifa edenlerin yerine sorumlu genel başkan yardımcılarının bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmayacağı belirtildi.

*

CHP Genel Merkezi’nden parti örgütlerine gönderilen genelgenin Eskişehir’e olan yansımasını inceleyelim…

*

Bu noktada, bir süredir, Eskişehir örgütünde görev yapıp da görevinden istifa edeceği konuşulan tek isim vardı, o da Eskişehir örgütünün en tepesinde bulunan isim olan CHP İl Başkanı Recep Taşel!

*

İl başkanı seçildiği kongreyi kazandığı gün “ön seçim için mücadele edeceğim” diyen, genel seçimin son düzlüğünde de söyleminin arkasında durup “ön seçin için tüm örgütümüzle elimizden geleni yapacağız ve ön seçim olursa milletvekili aday adayı olacağım” vurgusunu yapan Recep Taşel, görevinden istifa edecek mi?

*

Yazımın başlığında, bu sorunun cevabı var aslında…

*

Fakat gelin, Recep Taşel neden istifa edecek, istifa etmesindeki tek etken milletvekili olmak istemesi mi, bu soruların cevaplarını yineTaşel’in ifadeleriyle öğrenelim.

*

CHP Genel Merkezi’nin yayınladığı genelgeye ilişkin görüşlerini aldığım Başkan Taşel, şunları ifade ediyor..."

Yazının tamamını okumak için BURAYA tıklayın...

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@