Eskişehir'de adaylara flaş çağrı!

Eskişehir'de partilerin milletvekili adayları belli oldu... Peki, adaylardan ne isteniyor? Eskişehir hangi sorunlarla karşı karşıya...

YORUM 11.04.2023, 14:22
Eskişehir'de adaylara flaş çağrı!

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar bugün Milli İrade gazetesinde kaleme aldığı yazısında, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş'ın Eskişehir milletvekili adaylarına yaptığı çağrıyı değerlendirdi.

İşte o yazı:

"...Bu anlamda Eskişehir’e bir göz atalım. Değerli milletvekili adaylarımız var ve her birinin özelliği farklı. Vatandaşlar olarak milletvekili adaylarımızdan neyin sözünü isteriz? Elbette Eskişehir’in kronik hale gelen sorunlarının çözümünü isteriz. Bunun yanı sıra, Eskişehir, milletvekilleri arasındaki çekişmeden çok çekti. Eskişehir’in sorunlarının çözümü ve hatta önemli yatırımların şehre kazandırılması adına, birlikte hareket etme kültürünün gelişmesini isteriz.

*

Evet, hepimiz Eskişehir’in sorunlarının çözülmesiniistiyoruz;ancak biri var ki her fırsatta sorunlara dikkat çekiyor, taşlanma pahasına da olsa gövdesini orta yere koyuyor ve çözüm için birlikte hareket etmeye hazır olduğunu ifade ediyor.

*

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş’tan söz ediyorum…"

Yazının tamamını okumak için BURAYA tıklayın...

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@