Eskişehir'de İYİ Parti'ye zarar veren adaylar!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayları Özlem Ayrancı ile Melih Aydın'ın seçim kampanyaları vatandaşlardan tepki toplarken, Nebi Hatipoğlu'na zarar veriyor...

YORUM 28.04.2023, 13:56 28.04.2023, 14:07
Eskişehir'de İYİ Parti'ye zarar veren adaylar!

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar bugün kaleme aldığı yazısında, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Nebi Hatipoğlu ile parti ve Hatipoğlu'na zarar verdiği düşünülen adaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İşte o yazı:

"...Özellikle adaylar kesinleştikten sonra İYİ Parti’yi daha bir özenle gözlemliyorum. Buna dayanarak net ifadelerle söyleyebilirim ki: Partinin birinci sıra milletvekili adayı olan Nebi Hatipoğlu teşkilatı sürükleyen isim.

*

Elbette diğer adaylar da becerileri ölçüsünde seçim sürecine katkı sunmaya çalışıyorlar, ancak elle tutulur bir çalışma yürütemediklerini ifade etmek zorundayım. Örneğin Eskişehir’in sorunlarına ilişkin ne düşünüyorlar? Nasıl çözülebileceklerine ilişkin kafa yoruyorlar mı? Kamuoyu bu sorulara yanıt arıyor..."

*

"...Öte yandan öyle bir aday var ki, deyim yerindeyse üzerinden popülizm akıyor! Kendisine ulaşabilmek isteyen vatandaş, sağda solda gördüğü ‘artık irite eden, ego ve kibir akan’ afişlerle yetinmek zorunda kalıyor..."

Yazının tamamını okumak için BURAYA tıklayın..."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@