Eskişehir'de stadyumun ismini Cumhurbaşkanı mı açıklayacak?

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, Sazova'daki stadyumun isminin 'Atatürk' olarak tescillenip tescillenmeyeceğini Nabi Avcı ile konuştu...

YORUM 01.09.2022, 18:36
Eskişehir'de stadyumun ismini Cumhurbaşkanı mı açıklayacak?

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, Milli İrade gazetesinde kaleme aldığı bugünkü yazısında, Eskişehir Sazova'daki stadyumun isminin 'Atatürk' olarak tescillenip tescillenmeyeceğini AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile konuştu.

İşte o yazı:

"Hasan Polatkan Havalimanı meselesinden bu yana AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile görüşmemiştim. Hem bir arayıp hal hatır sorayım hem de gündemdeki son gelişmelere ilişkin sohbet edeyim istedim.

*

Nabi Avcı’nın sesi iyi geliyordu, enerjisi yerindeydi ve yine gündeminde olan bir program için çalışma halindeykenyakaladım; buna rağmen uzun uzadıya sohbet ettik.

*

Hal hatır kısmında konuştuklarımız bana kalsın, ben size Nabi Hoca ile sohbetimiz sırasında görüştüğümüz ve son dönemde Eskişehir gündeminde tartışılan iki konu hakkında fikirlerimi açıklamayım.

*

Avcı ile Sivrihisar Anıt Uçak ve Sazova’ya yapılan stadyuma Atatürk isminin konulup konulmayacağına ilişkin konuştuk..."

Arif Anbar'ın yazısının tamamını okumak için BURAYA tıklayın.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@