Murat Mercan Eskişehir'e niye geldi?

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, Washington Büyükelçisi Murat Mercan'ın Eskişehir ziyaretini yorumladı...

YORUM 30.08.2022, 16:16
Murat Mercan Eskişehir'e niye geldi?

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, Milli İrade gazetesinde bugün yayınlanan yazısında, iki dönem AK Parti Eskişehir Milletvekilliği yapan ve şu an Washington Büyükelçisi olan Murat Mercan'ın Eskişehir ziyaretini değerlendirdi.

İşte o yazı:

"Murat Mercan ismi zaman zaman Eskişehir siyasetinde konuşulur, aleni olmasa da dost sohbetlerinde ‘keşke aktif siyasete dönse’ yorumları yapılır.

Evet, AK Parti son dönemde ‘iş bitiren siyasetçi’ yetiştiremiyor, Türkiye’nin diğer illeri nasıldır bilemiyorum ancak Eskişehir’de durum maalesef böyle.

Partide eskiden olduğu gibi bir heyecan da yok, sanırım eskilere rağbet veyahut özlem -adına ne derseniz deyin- bundan kaynaklanıyor.

*

Eskiler derken anımsayalım…

Fahri Keskin hala konuşulur, Eskişehir’e katkısı tartışılmaz.

Kemal Unakıtan her ne kadar Eskişehirli olmasa da, belki de bir Eskişehirliden daha çok Eskişehir’e sahip çıkarak pek çok yatırım yapılmasını sağladı.

Murat Mercan da bunlardan birisi…

*

Mercan, şu an Washington Büyükelçisi, geçmişte iki dönem AK Parti Eskişehir Milletvekilliği yaptı.

Şu sıralar Eskişehir’de, birtakım temaslarda bulunuyor.

Her ne kadar “baba ocağıma geldim” diyerek sıradan bir memleket ziyareti yaptığını vurgulasa da, söz konusu ziyareti iyi okumanın faydalı olacağını düşünenlerdenim.

*

Birtakım temaslar derken?..."

Arif Anbar'ın yazısının tamamını okumak için BURAYA tıklayın.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@