Nebi Hatipoğlu Eskişehir'e ne vaat ediyor?

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Nebi Hatipoğlu, partisinin temayül yoklamasından birinci çıktı... Peki, Hatipoğlu Eskişehir'e ne vaat ediyor?

YORUM 03.04.2023, 16:21
Nebi Hatipoğlu Eskişehir'e ne vaat ediyor?

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, üyelerin tam desteğini alarak temayül yoklamasından birinci çıkan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Nebi Hatipoğlu ile görüştü. Bununla beraber Gazeteci Anbar, İYİ Partili Hatipoğlu'nun Eskişehir için yapmak istediklerini kamuoyuna aktardı.

İşte o yazı:

"...İlki, Eskişehir ile pek alakası olmayan isimlerin başka şehirlerden paraşüt aday olarak liste başına getirilmeleriydi. Hatipoğlu bu konuda net konuştu ve paraşüt adaya şiddetle karşı çıktı. Bu karşıtlığını da şu sözlerle ifade etti:

‘BEŞ KÖYÜ SAY DESEN SAYAMAZLAR’

'Adayların çoğu Eskişehir’de yaşamıyor. Biz buna çok kızmışızdır. Eskişehirli olmayan adayın gelmesine hep kızmışızdır. Sorunları tanımayan adayların gelmesine kızmışızdır. Beş köyü say desen sayamayacaklar milletvekili oluyor. Eskişehir’de bu şehri temsil edecek kimse yok mu? Ankara’dan kaç dönemdir milletvekili adayı gönderiyorlar. Biz de oy kullanıyoruz onları seçiyoruz. Hepsi değerli insanlar ama mesele o değil. Mesele Eskişehirli olmaları ve Eskişehir’de yaşamaları. Yani milletvekillerimiz Eskişehirli olmalı ve kendi işinde başarılı olmalı.'

*

Gelelim Hatipoğlu’nun ifade ettiği dikkat çeken bir diğer konuya…"

Arif Anbar'ın yazısının tamamını okumak için BURAYA tıklayın.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@