banner298

banner194

Odunpazarı esnafının ticaret anlayışı şaşırtıyor!

Eskişehir Odunpazarı Tarihi Bölgede bulunan Kemal Zeytinoğlu Caddesi trafiğe kapatıldı. Bununla beraber esnafın gösterdiği tepki eleştiri alıyor...

YORUM 28.09.2022, 18:26 28.09.2022, 19:08
Odunpazarı esnafının ticaret anlayışı şaşırtıyor!

UKOME, Odunpazarı İlçesinde bulunan Kemal Zeytinoğlu Caddesi ve caddeyle bağlantılı sokakları trafiğe kapattı. Alınan kararla beraber esnaflar işlerinin bozulduğunu iddia ederek tepki göstermeye başladı. Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, bugün Milli İrade Gazetesi'nde kaleme aldığı yazısında, Odunpazarı'nda ticaret yapan esnafların tepkisinin gereksiz, hattam 'samimiyetsiz' olduğunu savundu. 

İşte o yazı:

Odunpazarı tarihi bölge, başta Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Burhan Sakallı’nın katkılarıyla bugün Eskişehir’in en önemli turizm noktası haline geldi.

Bu anlamda Büyükerşen’in katkıları devam ediyor. Daha yenilerde İmren Erşen Oya Müzesi’ni bölgeye kazandırdı. Hamam Müzesi ile büyük ihtiyaç duyulan otopark da yolda.

Kazım Kurt’u da unutmamak lazım. Tarihi bölgede ilgi çeken etkinlikler gerçekleştiriyor, bölgenin sürekli hareketli olması için gayret gösteriyor.

*

UKOME kararıyla beraber tarihi bölgede yer alan Kemal Zeytinoğlu Caddesi ve caddeye bağlantısı olan sokakların araç trafiğine kapatılması, gözleri bir anda tarihi bölgeye çevirdi.

UKOME kararı şu: Kemal Zeytinoğlu Caddesi, 1 Nisan - 31 Ekim tarihleri arasında 09.00 ile 23.00, 1 Kasım - 31 Mart tarihleri arasında da 09.00 ile 21.00 saatlerinde araç trafiğine kapalı olacak.

Söz konusu karar zaten vardı, ancak uygulanmıyordu!

UKOME, yayalaştırma kararını geç de olsa uygulamaya koydu.

*

Elbette karardan memnun olanlar kadar memnuniyetsizlik duyanlar da var.

En memnuniyetsiz kesim esnaflar!

Diyorlar ki: Araç trafiğini kestiniz, siftah yapamıyoruz!

Ben buna kesinlikle katılmıyorum!

*

Tarihi bölgede ticaret yapan esnafı biraz eleştireyim.

Oradaki esnafın enteresan bir zihniyeti var..."

Arif Anbar'ın yazısının tamamını okumak BURAYA tıklayın

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@