banner298

banner194

Eskişehir OSB'de günde 300 korona aşısı yapılıyor!

Eskişehir Sağlık İl Müdürlüğü ve Eskişehir OSB iş birliğinde yürütülen aşı çalışması kapsamında, OSB İdari binada günde yaklaşık 300 doz aşı yapılıyor.

COVİD-19 19.12.2021, 11:45 20.12.2021, 20:54
Eskişehir OSB'de günde 300 korona aşısı yapılıyor!

İşçi ve çalışan sağlığının korunması ile sanayide üretimin devamlılığının sağlanması için Sağlık İl Müdürlüğü, Eskişehir OSB iş birliği kapsamında EOSB idari binada 3. doz aşı çalışması başladı. 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge idari binadaki başlayan aşılama çalışmasında incelemelerde bulunurken, Müdür Bilge aşı olmak için gelenlere ise bilgilendirmelerde bulundu.

Küpeli: Herkesi aşı olmaya davet ediyorum

3. doz aşısını olan Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, aşı hakkı tanınan herkesi aşı olmaya davet ederek, “Sağlık İl Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumu iş birliği neticesinde eylül ayında idari binamızda Covid-19 aşı çalışması başlatmıştık. Perşembe günü itibariyle ise hatırlatma aşısı olan 3. doz aşı çalışması idari binamızda başlamış oldu. Ayrıca aşı hakkı tanımlanmış tüm vatandaşlarımız da Covid-19 aşıları bölge binamızda yapılmakta.  İlk günler itibariyle yoğun ilginin olması sevindirici. Günde yaklaşık 300 doz aşı yapılmış.  Bölgemizde üretimin devamlılığını sağlamak, çalışanlarımızın sağlığını korumak adına başlatmış olduğumuz bu çalışmaya tüm sanayicilerimizi davet ediyorum.  Çalışanlarını bölge binamıza yönlendirsinler. Unutmayalım ki hiçbir tedavi aşıdan üstün değildir. Bu yüzden maske, mesafe, hijyene dikkat edelim, aşımızı olalım” dedi. 

Aşı çalışması hafta içi her gün yapılacak

Küpeli, çalışmanın hafta içi her gün yapılacağını aktararak, “Sağlık Müdürlüğü ekipleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında OSB binamızda çalışanlarımıza hizmet verecekler. Bize bu konuda destek sağlayan başta Sağlık İl Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Bilge ve ekip arkadaşlarına, sahada görev alan aşı ekiplerine ve tüm sağlık çalışanlarına bu üstün fedakârlıkları için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerinde bulundu.

Pandemi henüz bitmedi, asla gevşemeyelim

Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ise, “İl olarak pandemiye karşı iyi bir süreç yönetiyoruz. Ancak kış sürecinde hepimizin bildiği gibi vakalarda genel olarak bir artış gözlemleniyor. Bu olumlu tablonun devamı bizim elimizde. Bu zorlu süreçte hep birlikte başarıya ulaşacağız. Bunun da en önemli yolu tedbirlere uymaktan geçiyor. Pandemi henüz bitmedi. Yeni varyantlarla aramızda dolaşmaya, vatandaşlarımızı tehdit etmeye devam ediyor. Bu yüzden vatandaşlarımızın kurallara hassasiyetle uymaları ve tedbirleri asla gevşetmemeleri pandemiyle mücadele kapsamında çok büyük önem arz ediyor” dedi. Bilge, aşılanma konusunda Eskişehir OSB ile uyum içerisinde çalıştıklarını aktararak, “Bize bu konuda destek olan EOSB Başkanımız Nadir Küpeli’ye de çok teşekkür ediyorum. Bizi OSB’deki sanayimizle buluşturma imkânı verdiği ve aşılamaya verdiği büyük katkı için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@