banner298

banner194

Büyükşehir'den yoğun yol çalışması!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki birçok noktada yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini ara vermeden sürdürüyor.

Büyükşehir'den yoğun yol çalışması!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki birçok noktada yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda 16 km uzunluğa sahip Tepebaşı ilçesi Kavacık-Karaçobanpınarı-Behçetiye yolunda asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ediyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, görev yetki ve sorumluluk alanı içerisinde bulunan yollardaki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kent merkezinde birçok noktada çalışma yapan ekipler kırsal yollarında da çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Bu kapsamda Tepebaşı ilçesi Kavacık-Karaçobanpınarı-Behçetiye mahalleleri ile Bilecik il sınırı Tarpak’a kadar uzanan toplam 16 kilometrelik yolda, birinci kat asfalt sathi kaplama çalışması gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücülerin güvenli ve rahat bir yolculuk yapabilmeleri için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ederek, çalışma yapılan yollarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardılar.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@