banner298

banner194

Büyükşehir deprem bölgesindeki hasarı inceliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden Malatya’ya giden teknik ekipler, büyük bir özveriyle çalışmalara destek oluyor...

Büyükşehir deprem bölgesindeki hasarı inceliyor!

Büyük yıkıma neden olan deprem sonrası afet bölgesinde devam eden hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden Malatya’ya giden teknik ekipler, büyük bir özveriyle çalışmalara destek oluyor.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta medyana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 11 şehirde büyük yıkıma yol açarken, deprem bölgesine destek amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından gelen taleple depremden etkilenen şehirlerde yürütülen hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere daha önce de bölgeye teknik ekipler gönderen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra ilçe belediyeleri de bölgeye ekipler gönderdi.

Buna göre Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Alpu Belediyesi, Mihalgazi Belediyesi ve Sivrihisar Belediyesi’nde görevli teknik ekipler Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerine destek olmak amacıyla Malatya merkezde ve kırsalda depremden etkilenen yapılarda hasar tespit çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. Ekipler koordinasyon içerisinde devam eden saha çalışmasında binaların tam hasarlı, orta hasarlı ve sağlamlık durumuna bakarak tespit çalışması yapıyor. Ekipler hasar tespit çalışmalarının tamamlanması ve teknik raporların oluşturulması sonrası Eskişehir’e dönecekler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@