banner298

banner194

Büyükşehir'in yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri trafik güvenliği için Söğütönü-Keskin yolunda şerit ve çizgi boyama çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir'in yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin şehir merkezi, ilçe ve mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan yollar başta olmak üzere boyası deforme olan tüm yollarda trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla şerit ve yol çizgi boyama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Ekipler son olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Söğütönü-Keskin yolunun tamamlanan bölümünde şerit ve çizgi boyama çalışması gerçekleştirdi. 

Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol genişletme çalışmaları kapsamında Söğütönü-Keskin yolundaki düzenlemeyi de hatırlatan yetkililer, “Keskin yolunun 1500. bulvar ile 1594. sokak arasında kalan istikamette asfalt çalışmaları devam edeceği için, bu bölge araç trafiğine kapatılmıştır. Sürücülerimiz ayrı bir güzergâh yerine 1594. sokak ile 1500. bulvar arasında kalan ve yapımı tamamlanan şehir merkezi yönünü tek şerit olarak gidiş-dönüş şeklinde kullanabilirler.” dediler. 

Kent merkezi ile birlikte ilçe ve kırsalda da yol çizgi boyama çalışmalarını sürdürecek olan ekipler, sürücülerin trafik güvenliği için yoğun mesaisine devam edecek. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@