ESKİ o konuda işi şansa bırakmıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), çocuklara su tasarrufu ve suyun önemini anlatıyor.

ESKİ o konuda işi şansa bırakmıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), çocuklara su tasarrufu ve suyun önemini anlatıyor.

ESKİ Genel Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi, Ya-Pa Anaokulu, Bahar Çocuk Evi, Atlı Karınca Kreş Anaokulu ve Ata Yıldız Anaokulu’nda eğitim gören 158 öğrenciye suyun önemi, bilinçli su tüketimi ve su tasarrufu eğitimi verdi.

Eğitim sırasında yapılan basit filtre deneyi ile suyun arıtılmasını gözlemleyen çocuklar, suyun çeşmelerimize ulaşana kadar geçtiği aşamalar hakkında da bilgi sahibi oldu.

Çocuklara verilen bilinçlendirici eğitim sonrasında günlük yaşantılarında su tasarrufunu destekleyici görev çizelgeleri, ESKİ Genel Müdürlüğü’nün ‘‘Geleceğimiz Susuz Kalmasın’’ bilgilendirici boyama dergisi ve gelecek nesillerden emanet olan suyun bilinçli tüketimi için çevrelerinde daha aktif olmalarını desteklemek amacıyla, su kahramanı rozetleri hediye edildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@