banner298

banner194

Eskişehir'de acil durum tatbikatı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan antrenörler ile tesislerde görevli personellere yönelik teorik ve pratik “Acil Durum Tatbikatı” düzenlendi.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 19.12.2022, 12:00 19.12.2022, 14:43
Eskişehir'de acil durum tatbikatı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan antrenörler ile tesislerde görevli personellere yönelik teorik ve pratik “Acil Durum Tatbikatı” düzenlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet kalitesini artırma, iş güvenliğini sağlama konusunda hizmet içi eğitimleri aralıksız sürüyor. Bu kapsamda “İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkında Yönetmelik” gereğince periyodik olarak yapılan Acil Durum Tatbikatı, Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

Tatbikatta Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan yüzme antrenörleri, fitness antrenörleri ve tesislerde görevli personeller teorik ve pratik acil durum eğitimi aldılar. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan uzman eğitmenler tarafından, “Acil durumlarda yapılması gerekenler” konusunda hayati bilgiler aktarıldı. İş güvenliği uzmanı Özge Yıldırım da, tatbikat senaryosu oluşturup çalışanlara acil durum eğitimi verdi. Katılımcılar merak ettikleri soruları eğitmenlere yöneltme imkânı da buldular.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, personele yönelik hizmet içi eğitimlerin devam edeceğini belirterek hem hizmet kalitesinin artırılması, hem de personelin acil durumlarda hareket kabiliyetinin artırılmasına yönelik çalışmaların süreceğini vurguladı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@