Eskişehir'deki o bulvarda yol çalışması yapılacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Emek Mahallesi Ziya Gökalp Bulvarı’nda yol genişletme çalışmaları başlayacak.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 11.08.2023, 14:58 18.10.2023, 15:49
Eskişehir'deki o bulvarda yol çalışması yapılacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent içi trafikte ulaşımı rahatlatacak yol yapım ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 14 Ağustos Pazartesi günü Emek Mahallesi Ziya Gökalp Bulvarı’nda ekiplerin yol genişletme çalışmaları başlayacak.

Sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Eskişehir’in nüfusu en yoğun mahallesi Emek Mahallesinde bulunan Ziya Gökalp Bulvarı’nda imar planına esas yol genişletme çalışmaları 14 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

Daha önce ilk etabı yapılan ve imar planı çerçevesinde kamulaştırma işlemlerinin tamamlanması beklenen bulvarda yolun kalan 400 metrelik bölümünde Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve altyapı kurumları çalışmalarını gerçekleştirecek.

Ertaş Bulvarı kısmından itibaren çalışma yapılacak alanın araç trafiğe kapatılacağını belirten yetkililer, çalışma boyunca sürücülerin Güvensoy Sokak, Güzelköy Sokak, Refik Saydam Caddesi gibi alternatif güzergâhları tercih etmeleri konusunda uyarıda bulundular.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@