banner298

banner194

Eskişehir'in kırsalında yollar asfaltlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki yol çalışmalarının yanı sıra kırsaldaki birçok noktada yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini yapıyor.

Eskişehir'in kırsalında yollar asfaltlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri görev yetki ve sorumluluk alanı içerisinde bulunan yollardaki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Yağışların bitmesi ve sıcaklıkların artması ile birlikte kent merkezinde birçok noktada çalışma yapan ekipler kırsal yollarında da yoğun çalışma yürütüyor. Halen devam eden çalışmalar kapsamında şehrin dört bir yanında yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kırsalda sathi kaplama ve beton yol yapımlarıyla vatandaşların güvenli ulaşımını sağlayan yollar yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Han’dan Sivrihisar’a Alpu’dan Mihalıççık ve Seyitgazi’ye kadar birçok noktada yoğun mesai harcıyor.

Çalışmalar kapsamında Han ilçesini Afyonkarahisar’a bağlayan Bayat yolunda altyapı zemin iyileştirmesi yapılıyor. Devam eden çalışmalarda Mihalıççık Diközü- Sazak Mahallesi arası ile Sivrihisar Kınık asfalt yama çalışmaları, Sivrihisar Çandır- Aktaş- Selimiye mahalleleri arası ile Alpu ilçesi Söğütçük-Kozlubel mahalleleri arası zemin iyileştirme çalışması ve Seyitgazi Çukurca-Şükranlı arası asfalt kaplama çalışması yoğun şekilde sürdürülüyor.

Vatandaşların güvenli ulaşımını ve trafiği rahatlatacak çalışmaların süreceğini ifade eden yetkililer, yol çalışmaları olan bölgelerde hız kurallarına ve trafik işaretlerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundular.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@