Hatboyu'nda yoğun çalışma!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan yollarda genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor...

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 04.04.2023, 16:56 04.04.2023, 17:08
Hatboyu'nda yoğun çalışma!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hatboyu-3 caddesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Caddede devam eden bakım onarım çalışmaları 7 Nisan’da tamamlanarak yol sorunsuz ve konforlu haliyle trafiğe açılacak.  

Sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gazi Yakup Satar caddesi kesişiminden Hatboyu-3 Caddesi istikametine devam eden bölgede yoğun mesai yapıyor. Yolda yürütülen çalışmalar kapsamında bozulan noktalar yapılarak sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Kırsal mahallelere de ulaşımı sağladığı için yoğun olarak kullanılan yolda başlayan bakım onarım çalışmaları nedeniyle Hatboyu-3 caddesinde trafik alternatif güzergahlar üzerinden sağlanıyor. Yetkililer, “Gazi Yakup Satar Caddesi kesiminden Hatboyu-3 Caddesi istikametine 3 Nisan’da başlayan çalışmalar 7 Nisan’da tamamlanacaktır. Bu süre zarfında sürücülerin 09.00 ile 19.00 saatleri arasında alternatif güzergâhlar üzerinden ulaşım sağlamaları gerekmektedir.” dediler.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ayrıca sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda da uyardılar.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@