Porsuk Çayı'nda kürekler Cumhuriyet'in 100. Yılı için çekildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları” büyük heyecana sahne oldu

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 30.10.2023, 14:35 30.10.2023, 15:08
Porsuk Çayı'nda kürekler Cumhuriyet'in 100. Yılı için çekildi

Porsuk Çayı’ndaki yarışlara Eskişehirliler büyük ilgi gösterirken sporcular kürekleri Cumhuriyet’in 100. Yılı için çektiler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları” final yarışlarıyla tamamlandı.

Toplam 14 takımın katıldığı yarışların elemeler sonrası final etabı Porsuk Çayı’nda gerçekleştirildi. Eskişehirlilerin heyecanla takip ettiği ve büyük heyecan sahne olan yarışlarda Boğalar şampiyon olurken, Sablon Team ikinci, Shipeedy Lojistik üçüncü ve Cumhuriyet Kartalları dördüncü oldu. Takımlar kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle aldılar.

Porsuk Çayı Köprübaşı mevkiinde düzenlenen kupa töreninde Boğalar takımına şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce verdi. Ünlüce sporcuları tebrik ederek hem şampiyonluklarını hem de bayramlarını kutladı.

Yarışta ikinci olan Sablon Team takımı ise kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez’den aldı. Yarışta üçüncü olan Shipeedy Lojistik’in kupasını ise Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy takdim etti.

Ödül töreni sonrası sporcular ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söylerken, Cumhuriyetimizin 100. Yılında yarışmanın mutluluğunu yaşayarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladılar.

“100. Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları” ödül töreni çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@