banner298

banner194

Ramazan erzak paketleri ilçelere ulaştırıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle hazırlanan erzak kolilerini dağıtılmak üzere 12 ilçeye ulaştırdı.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 11.05.2021, 17:42 11.05.2021, 18:00
Ramazan erzak paketleri ilçelere ulaştırıldı

Sosyal belediyecilik anlayışı ile pandemi sürecinde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Ramazan Paylaşmaktır” erzak kolilerini bayram öncesi 12 kırsal ilçeye ulaştırdı.

Pandemi sürecinin başladığı Mart ayından itibaren Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte ihtiyaç sahiplerine de destek olmaya devam ediyor. Kent merkezinde odalar ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla erzak desteğine devam eden Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ihtiyaç sahibi olan Eskişehirlilere de destek sağlamaya devam etti. Tespit edilen adreslere ilçe belediye başkanları ve sorumluları aracılığıyla 'Ramazan Paylaşmaktır' yazılı erzak kutularını ulaştırdı.

Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi ve Sivrihisar ilçelerine erzak desteklerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak kolilerini ulaştırdık. Birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içinde kampanyamıza destek olan tüm vatandaşlarımıza ve erzakların vatandaşlarımıza ulaşmasında köprü görevi gören ilçe belediyelerimiz ve ilçe sorumlularına teşekkür ediyoruz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@