banner298

banner194

Çakırözer ile Erdal Şanlı çocukları unutmadı!

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Han ilçesinde hem iftar yaptı hem çocukların bayramını kutladı...

ESKİŞEHİR HAN BELEDİYESİ 24.04.2022, 15:03
Çakırözer ile Erdal Şanlı çocukları unutmadı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şehrin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle coşku ile kutlanırken, Han Belediyesi’nin Kayı Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, iftardaki çocukların bayramını kutladı. Çakırözer, “23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk ve Cumhuriyetin izinde evlatlarımızla ülkemizin geleceğine sahip çıkacağız” dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, belediyenin Kayı Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Otizmli Görkem Tablak ile Utku Akdemir’in bayramını kutlayan Çakırözer, çocuklarla sohbet etti. Çakırözer, “23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Bizler Atatürk ve Cumhuriyetimizin izinde evlatlarımızla birlikte aydınlık yarınlarımızı inşa edecek ve geleceğimize sahip çıkacağız” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@