Şiddet değil emek yanlısıyız

Eskişehir Mİhalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ile ilgili açıklama yaptı.

Şiddet değil emek yanlısıyız

Eskişehir Mİhalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ile ilgili açıklama yaptı ve projelerinden bahsetti. 

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele gününde bir açıklama yaptı. "Kadına verilen değer, her türlü fayda ve beklentinin ötesinde, insan haklarının gereğidir. Kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda hükümetimiz tolerans tanımadan çalışmalarını sürdürmektedir. Biz her zaman şiddetten değil emekten yana olduk. Eskişehir'in incisi güzel Mihalgazimizde belediye olarak durmaksızın çalışıyoruz. Yol çalışmalarımız, TOKİ projemiz,  Millet bahçemizde çalışmalar sürerken eş güdümlü olarak karayollarımızın destekleriyle ilçemizde asfaltlama faaliyetleri yürütülmektedir. Sözün özü kadın hayatın yarısıdır. Kadına kaldırılan elleri emeğe, çalışmaya, hayatın diğer yarısını kazanmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@