banner298

banner194

Sivrihisar'a dev Nasreddin Hoca!

Tarihe ışık tutan, tarihi ve turistik alanları ile dikkat çeken, dizi ve filmlerin platosu haline gelen Sivrihisar yeniliklere devam ediyor...

Sivrihisar'a dev Nasreddin Hoca!

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından ilçede birçok yeniliklere imza atılırken, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelen Sivrihisar’da restorasyon ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra eski duraklar yenileniyor, ilçeye dijital led ekranlar kazandırılıyor ve Sivrihisar’ın tanıtımı için çevre yolu üzerlerine totemler, tanıtım tabelaları yerleştiriliyor. Tarihe dokusunu koruyarak daha modern bir ilçe haline gelen Sivrihisar’da, hazırlanan 3 boyutlu Nasreddin Hoca figürleri ana yollarda yolculuk yapan vatandaşları ilçeye davet ediyor.

Dünyanın Merkezine davet için Eskişehir Ankara, Ankara Eskişehir, Afyon ve İzmir yollarına hazırlanarak konulan dev 3 boyutlu Nasreddin Hoca Figürleri yolculuk yapan vatandaşların dikkatlerini çekiyor. Ayrıca Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçede yer alan tüm otobüs durakları yenilenerek daha modern bir hale getirildi. İlçenin bazı noktalarında ise led ekranlar konularak belediye faaliyetleri, yenilikler ve ilçenin tarihi turistik alanlarının görselleri sergileniyor. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@