banner298

banner194

Anadolu Fest'ten Eskişehirspor'a destek!

12-15 Mayıs arasında Eskişehir'de düzenlenmesi planlanan Anadolu Fest'ten Eskişehirspor'a 25 bin TL'lik destek geldi. Eskişehirspor'dan flaş açıklama...

ESKİŞEHİRSPOR 09.05.2022, 18:46 09.05.2022, 19:11
Anadolu Fest'ten Eskişehirspor'a destek!

Pek çok ünlü sanatçının katılımıyla 12-15 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir Mola Tesislerinde düzenlenmesi planlanan Anadolu Fest'ten Eskişehirspor'a destek geldi.

Anadolu Fest yetkilisi Serdar Can Eskişehirspor Kulübü'nü ziyaret ederek Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek ile görüştü, Orfe Organizasyon-Yapım tarafından kulübe bağış yapmak istediklerini ifade etti. Serdar Can açıklamasında, "Gerçekleştireceğimiz festival ile Eskişehir ticaretine, sanatçılarımıza ve şehrin sosyal hayatına katkı sunmak istiyoruz. Aynı zamanda Eskişehir'in en büyük markalarından olan Eskişehirspor'a da destek olmak amacındayız" dedi.

Ziyaret sonrası Eskişehirspor Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Şehrimizde Orfe Organizasyon-Yapım tarafından düzenlenecek olan AnadoluFest Organizasyon yetkilisi Serdar Can’a kulübümüzü ziyaret ederek yapmış oldukları 25.000 TL katkılarından dolayı camiamız adına teşekkür ederiz."

VALİLİK KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI

Öte yandan Eskişehir Valiliği tarafından 15 gün boyunca her türlü organizasyonun yasaklandığı duyuruldu. Bununlar beraber Anadolu Fest'in gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu. Kamuoyu konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@