Süleyman Reyhan’a tepki yağıyor!

AK Parti Eskişehir teşkilatında kazan kaynıyor... İl Başkanı Süleyman Reyhan'ın dayatma ile şaibeli isimleri yönetime almak istediği iddia ediliyor...

SİYASET 08.01.2024, 13:45
Süleyman Reyhan’a tepki yağıyor!

Yerel Yönetimler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken AK Parti Eskişehir teşkilatında yönetim kademesinin kurulma sürecinin sancıları yaşanıyor. İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın süreci yönetemediği düşünülürken, dayatma ile sevilmeyen isimleri yönetime almak istediği konuşuluyor.

BİR VAKFIN GÜCÜ ARKASINDA

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu olarak açıklandı. Ancak Büyükşehir adayının açıklanmasına rağmen il teşkilatının yönetim kademesinin hala belirlenememesi rahatsızlık yaratıyor. Yönetim belirsizliğinin İl Başkanı Süleyman Reyhan’dan kaynaklandığı parti kulislerinde konuşulurken, Reyhan’ın bir vakfın gücünü arkasına alarak milletvekillerini pasif hale getirmeyi amaçladığı iddia ediliyor.

ŞAİBELİ İSİMLER YÖNETİCİ Mİ OLACAK?

Gazetemize ulaşan bazı partililer, “başına buyruk ve etkisiz bir teşkilat var. Partimize zarar verecek şaibeli isimleri yönetim kademesinde görevlendirmek istiyorlar. O şaibeler ortaya çıkarsa seçim döneminde adaylarımıza zarar verir. CHP’nin karışıklığından faydalanılacağına kendi kendimizi karıştırıyoruz” dediler. İl Başkanı Süleyman Reyhan’dan şikayetçi olan partililer, partinin ileri gelenlerini yetkilerini kullanmaya davet ettiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@