AK Parti'den flaş çevreyolu önerisi: Yaşar Kemal Caddesi açılmalı!

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, "çevreyolu trafiğinin rahatlaması için Yaşar Kemal Caddesi ivedilikle açılmalı" dedi.

SİYASET 07.02.2022, 15:42 08.02.2022, 15:16
AK Parti'den flaş çevreyolu önerisi: Yaşar Kemal Caddesi açılmalı!

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin trafiğe ilişkin görevini ihmal ettiğini iddia etti.

Alternatif yollar yapılması gerektiğine vurgu yapan Gücüyener, özellikle çevreyolunun rahatlaması için Yaşar Kemal Caddesinin açılmasını önerdi.

AK Partili Gücüyener açıklamasının devamında, şu ifadelere yer verdi: 

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener

'STRESİ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALTACAK'

“Herkesin görev alanına giren konularda en iyisini yapması şehrimizde yaşayanların yaşam kalitesi ve refahı için elzemdir. Bu anlamda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğine ilişkin görevlerini ihmal ettiği tartışmasızdır. Trafik sorunu, kıymeti en az bilinen değerlerimizden zamanımızdan çalmaktadır. Trafiğin sorun olmaktan çıkması, bir yerden bir yere sorunsuzca ulaşabilmemiz çalışmak için de sağlık adına dinlenmek için de vakit kazandıracak, sorunlu ulaşımın ortaya çıkarttığı stresi de önemli ölçüde azaltacaktır.  

'SORUNUN VARLIĞINI KABUL ETMEK GEREKİYOR'

Şehirde yollar ulaşım için değil otopark geliri elde etmek için kullanılıyor. Belediyelerin ücretsiz halkın istifadesine sunması gereken otoparklardan iz yok. Bunun yerine ücretli otoparklara mecbur bırakmak için çevre düzenlemesi bitkilerle değil dubalarla yapılıyor. Çileye dönüşen ulaşımın çözümü için öncelikle sorunun varlığını kabul etmek gerekiyor. Birkaç ay önce alternatif yollardan sadece birisi niteliğinde olan ve çevre yolu trafiğini de rahatlatacak Yaşar Kemal Caddesi’nin açılması yönünde çözüm önerisi sunduk."

 saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@