AK Parti Eskişehir, Cumhurbaşkan'ı ile bir araya geldi

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Eskişehir teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye'de bir araya geldi.

SİYASET 26.12.2023, 22:16 26.12.2023, 22:53
AK Parti Eskişehir, Cumhurbaşkan'ı ile bir araya geldi
AK Parti Eskişehir teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yerel seçimlere yönelik külliyede bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantıya, AK Parti MKYK Üyeleri Hasan Basri Yalçın ve Ali Demirel, Milletvekilleri; Fatih Dönmez, Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve Nebi Hatipoğlu ile İl Başkanı Süleyman Reyhan ve İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve 14 ilçenin kadın kolları başkanları katıldı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayının 27 Aralık Çarşamba günü açıklanması beklenirken, adaylıkta İYİ Parti’den AK Parti saflarına katılan Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun adının duyurulması bekleniyor.

“ESKİŞEHİR İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASINI TAMAMLADIK”

Odunpazarı Belediyesi Başkan adaylığı için Burhan Sakallı ismi önerilirken, Tepebaşı Belediye Başkan adaylı için ise Dündar Ünlü’nün isimleri verildi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Eskişehir için yaptığımız temayül yoklamasını tamamladık. AK Parti olarak, Eskişehir’in gelişimi için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin kıymetli desteğiyle Eskişehir’i daha güzel bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

“İSTİŞARE YAPTIK”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ise, "AK Parti Genel Merkez’imizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında; Eskişehir il heyeti olarak bir araya gelerek, yerel seçimlere yönelik temayül ve istişare toplantısını gerçekleştirdik. Eskişehir’imize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“TEMAYÜL YOKJLAMASI YAPTIK”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan da şöyle konuştu:

"31 Mart 2024 yerel seçimleri için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Eskişehir’imiz için temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Ülkemiz, şehrimiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olsun."

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@