AK Parti heyeti İnönü'de! Geniş kapsamlı toplantı...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir'in İnönü ilçesine bağlı dernekler, köy muhtarları, İnönü ilçe ve mahalle sakinleri ile buluştu. 

SİYASET 05.12.2021, 23:16
AK Parti heyeti İnönü'de! Geniş kapsamlı toplantı...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir İnönü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanlığının öncülüğünde İnönü ilçesine bağlı dernekler, köy muhtarları, İnönü ilçe ve mahalle sakinleri ile buluştu. 

İnönü'de gerçekleşen programa Emine Nur Günay'ın yanı sıra İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İl Başkanı Zihni Çalışkan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı katıldı. 

'HER ZAMAN SAHADAYIZ'

Prof. Günay toplantıda yaptığı konuşmada sık sık benzeri toplantılarda görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Buluşmada ilçe ve mahalle sakinlerinin talepleri ve sorunları dinlendik,  tek tek sorulara cevap verdik. Gündeme gelen konular daha çok yerel sorunlar oldu. Bizlere iletilen konularla ilgili neler yapıldığı, hangi aşamada olduğu tarafımdan, Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız tarafından bilgi verildi. Bizler her zaman sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz. Karşılıklı iletişimin çok önemli olduğuna inanıyor ve pandemi kısıtlarının kalkması sonrası yüz yüze toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Programa katılan hemşerilerimize, muhtarlarımıza ve Dereyalak, Erenköy, Dutluca, Esnemez dernek başkanlarımıza, AK Parti İnönü İlçe Başkanımız Gökhan Aydın ve MHP İnönü İlçe Başkanı Sadık Önal’a teşekkür ederim.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@