banner194

AK Parti'nin önde gelenleri 2023 için Eskişehir'de buluştu!

AK Parti yurt genelinde '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' isimli programlar düzenliyor... Eskişehir buluşmasına önemli isimler katıldı... Çiğdem Karaaslan, Nabi Avcı ve Zihni Çalışkan'dan çarpıcı açıklamalar...

SİYASET 21.09.2022, 16:08
AK Parti'nin önde gelenleri 2023 için Eskişehir'de buluştu!

AK Parti'nin '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programının Eskişehir ayağı başladı. 

Program ile ilgili düzenlenen basın toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti Ankara milletvekilleri Lütfiye Selva Çam, Asuman Erdoğan ve Zeynep Yıldız, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Kütahya milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel, MKYK üyeleri Mehmet Ali Zengin, Sevan Sıvacıoğlu, Ayhan Salman ve Metin Tarhan ile AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan katıldı.

'YAPAMAZSINIZ DEDİLER AMA YAPTIK'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın açıklamalarından TOKİ ile ilgili bölümü dikkat çekti. Karaaslan, “CHP'nin nasıl bir zihinle hareket ettiğini bildiğim için tabii ki yapabilirler. Geçmiş tecrübelerden yola çıkarak şu ana kadar biz hangi hayırlı işi yaptık veya yapmaya başladık da bu zihniyet bu muhalefet çetesi buna karşı durmadı ki? Biz hangi adımı attık ve bu adım Türkiye'nin hayrına mı, değil mi diye bakmadan sadece bu AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın projesi o yüzden karşı çıkalım demedi ki? Dolayısıyla geçmişte bu kadar çok tecrübe yaşayınca sorunun spesifik olarak bu şehirde ne anlama geldiğini tam bilmediğim halde ‘Muhtemelen olur’ cevabını verebiliyorum. İlk iktidara geldiğimiz yıllarda önce dediler ki yapamazsınız. Biz iyi yapabileceğimiz kanıtladık. Başladık yapmaya. Sonra dediler ki yaptırmayız. Yani yapabilirsiniz ama biz yaptırmayız. Yürüyüşler, bir sürü olaylar yaşandı. Bu ülke ne kadar zaman, ne kadar emek ve enerji kaybetti? Arkasından dediler ki, yaptınız da ne oldu? Yani bizim tüm yaptığımız işleri değersizleştirme politikasına başladılar. En son geldiğimiz noktada 'Biz söyledik de yaptınız' dediler. Bu da son nokta oldu” dedi.

NABİ AVCI ESKİŞEHİR YATIRIMLARINI ANLATTI

Programda AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da konuştu. Avcı, " Eskişehir İl Halk Kütüphanesi eski bir binaydı, 800 metrekareydi. Biz onu yıktık. Yerine 5 katlı yeni bir İl Halk Kütüphanesi yaptık. Toplam alanı 8 bin metrekare. 7'den 77'ye herkese hizmet verecek bölümleri ve salonları var. Çok ciddi bir kültür merkezi oldu. Eski Atatürk Stadı da Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi oldu. Vatandaşlarımız sabahları, akşamları oralarda yürüyüş yapıyorlar, spor yapıyorlar, dinleniyorlar. Gençlerimiz spor yapıyorlar, buluşuyorlar. Türk Dünyası Vakfı olarak yaptığımız Dede Korkut Parkı'nın içerisinde dünyada bir ikinci örneği olmayan Dede Korkut Anıt Duvarımız var. Eskişehir Teknik Üniversitesi var. Her ilçemizde kültür merkezlerimiz var, gençlik merkezlerimiz var, kütüphanelerimiz var. Bütün okullarımız yenilendi, güçlendirildi. Tarım alanında özellikle dış ilçelerimize yapılan destekler... Çok şükür bu sene rekolte özellikle arpa ve buğdayda silolarımız doldu taştı elhamdülillah. Bu seneki arpa ve buğdayda sorunumuz, bu ürünü nereye koyacağız? Çok şükür. Evet, sorunlarımız var. Bu sorunların çözümünün de yine AK Parti'de olduğunu da vatandaş yaşayarak görüyor. Yurtlarda çok ciddi yeni yatırımlarımız oldu" diye konuştu.

ZİHNİ ÇALIŞKAN: AK PARTİ ESKİŞEHİR'E 30 MİLYARIN ÜZERİNDE YATIRIM YAPTI

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ise konuşmasında, "AK Parti hükümetleri, bakanlarımız, şehrimizin milletvekilleriyle birlikte şehrimize 30 milyar liranın üzerinde yatırım yaptılar. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen bakanlarımıza, şehrimizin milletvekillerine şükranlarımı sunuyorum. AK Parti devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmaya devam ediyor. Teşkilat olarak Allah'ın izniyle 2023 seçimlerine, Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği Eskişehir'den vereceğimize söz veriyoruz" ifadelerine yer verdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@