AK Parti Sarıcakaya teşkilatından anlamlı etkinlik

AK Parti Sarıcakaya İlçe Başkanı Fatih Er depremzedelere yardım kampanyası çerçevesinde Sarıcakayalı gençlere mangal verdi...

SİYASET 06.03.2023, 17:12
AK Parti Sarıcakaya teşkilatından anlamlı etkinlik

Kahramanmaraş ili merkezli depremlerde evsiz kalan vatandaşlar için ilçede başlatılan odun toplama kampanyası ilçe gençlerini harekete geçirmişti.

Gönüllülük esasıyla tırlara odun taşıyan ve yükleyen gençler, kısa zamanda yardımların bölgeye ulaşmasında aktif rol oynamışlardı. AK Parti İlçe Başkanı Fatih Er, gençlerin çalışmasını unutmadı ve onlara bir mangal partisi verdi. Hep birlikte neşe içerisinde yemeklerini yiyen gençlere seslenen Fatih Er, yaptıkları çalışmalardan ötürü kendilerine teşekkür etti.

"Birlik beraberlik zor günlerde belli olur. Sarıcakayalı gençler olarak memleketimizin bu zor günlerinde gösterdiğiniz çabayı yakından takip ettim. Hepiniz takdire şayan çalışmalar yaptınız. Türk milleti adına sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Rabbim bizlere bu günleri bir daha yaşatmasın. Ancak şundan eminim ki gençlerimiz yarınlarımızın teminatıdır" şeklinde konuşan Fatih Er daha sonra gençlerle birlikte sportif faaliyetlerde bulundu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@