AK Partili Çalışkan'dan Büyükerşen'e URAYSİM cevabı!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in 'URAYSİM eleştirisine' karşılık verdi.

SİYASET 10.03.2022, 16:44 10.03.2022, 17:31
AK Partili Çalışkan'dan Büyükerşen'e URAYSİM cevabı!

AK Partili Zihni Çalışkan, önceki günlerde yaptığı açıklamada Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Ulusal Raylı Sistemler Test Merkezi (URAYSİM) Projesine karşı açtığı davayı hatırlatmış ve Yılmaz Büyükerşen'i eleştirmişti.

Başkan Büyükerşen bu eleştiri üzerine projeye ilişkin detaylı bir metin yayınlamış, Zihni Çalışkan'ı eleştirmişti.

Büyükerşen açtı ağzını yumdu gözünü: Zihni Bey beni illa konuşturacak: https://www.saglisolluhaber.com/siyaset/buyukersen-acti-agzini-yumdu-gozunu-zihni-bey-beni-illa-konusturacak-h6663.html

Çalışkan, söz konusu eleştiriye sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Başkan Çalışkan şu ifadeleri paylaştı:

"Biz açıklamamızda Uraysim Projesinin, şehrimiz açısından ve Eskişehir’li Sanayiciler açısından önemini anlattık..! Büyükşehir Belediye Başkanı da her zamanki gibi, kendi yaptıklarının dışındaki hizmetleri, küçük görme ve önemsizleştirme çabasına giriyor..! Bizim arzumuz; Teknolojik ve yenilik içeren böyle bir yatırımı şehrimiz kazansın istiyoruz! Ayrıca şehrimizin sanayicisi meselenin değerini biliyor ve marka değeri taşıyan projeye sahip çıkıyor..! Birilerinin her zaman yaptığı gibi, engellemeye devam etse de, yaptığımız açıklamalardan rahatsızlık duysa da biz, şehrimize yatırımın gelmesi için çalışacak, ekonomiye katkısı noktasında doğruları her daim anlatmaya devam edeceğiz..."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@