banner298

banner194

AK Partili Emine Nur Günay bu sefer de çarşıda!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Eskişehir'in yoğun ticaret alanlarından olan Taşbaşı ve Hamamyolu'na giderek esnafı ziyaret etti...

SİYASET 06.09.2022, 14:56
AK Partili Emine Nur Günay bu sefer de çarşıda!

Eskişehir’in en yoğun esnafının bulunduğu Taşbaşı ve Hamamyolu’nda farklı iş kollarında esnaflar ile bir araya gelen AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, hem alışveriş yaptı hem de ziyarette bulundu. Günay, Kumaşçı, tuhafiye, ayakkabıcılar, seyyar satıcılar, baharatçılar ve çeyiz ürünleri gibi bir çok farklı alanda faaliyet gösteren esnaf ile sohbet etme imkanı buldu.

VATANDAŞIN ÖNERİLERİNİ NOT ALDI

Prof. Dr. Günay açıklamasında, “bugün bir vatandaş olarak alış veriş yaparken esnaflarımız ve çalışanlar ile sohbet etme imkanı buldum. Aslında gerçek durumu gözlemlemek için ‘tebdîl-i kıyâfet’ olarak alış veriş yapmak için tek kişi ziyaretleri yaptım. Alışveriş sonrası sohbet ettik, esnafımızla çay içtik. Pandemi süresi ile tüm dünya ülkelerinin ekonomik olarak dar bir boğazdan geçtiği ve özellikle esnaflarımız arasında daha çok hissedildiğinin farkındayız. Fakat bugün yapmış olduğum ziyarette bu sürecin büyük bir ölçüde atlatıldığı ve normale dönüldüğünü söyleyebilirim. Hatta yurtdışından yaz tatili için gelen vatandaşlarımızın yaz döneminde piyasaya canlılık kattıklarını belirttiler. Yaşadıkları sıkıntılar varsa dile getirdiler. Hükümetimizden bekledikleri konular noktasında notlarımızı aldık. İstek ve önerilerini ilgili kurum ve kuruluşlar ile her zamanki gibi paylaşmaya devam edeceğiz. Bu zor süreçte birlik ve beraberlik bilinci esnafımızda her zaman olduğu gibi bugün de var olmaya devam ediyor. Ülkemiz için göstermiş oldukları hassasiyet için hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

'EN MUTLUĞU OLDUĞUM ZAMAN SAHADA OLDUĞUM ZAMAN'

Taşbaşı’nda özellikle tuhafiye ve çeyiz ürünleri satan bir çok kadın esnaf ile karşılaşan ve kadın esnaflar ile oturup sohbet eden Prof. Dr. Günay, “kadınlarımızı nerede görsem çok mutlu oluyorum. Onların hayatın içinde aktif ve ekonomik olarak hem kendilerine hem ülkemize katkıları beni her zaman heyecanlandırıyor. Sağduyulu yaklaşımları ve beni gördüklerindeki misafirperverlikleri saha çalışmalarımda en mutlu olduğum anlar. Kadınlar iyi ki her yerdeler ve iyi ki varlar. Hepsinin emeğine ve içten desteğine teşekkür ederim. Habersiz, anlık ziyaretlerim devam edecek. Bazen neden bize uğramadınız sitemleri ile karşılaşıyoruz. Bir günde tüm esnaflarımızı ziyaret etmem mümkün olmuyor ne yazık ki. Meclis çalışmaları ve yurtdışı görevlerimden kalan zamanda bu tür programlara devam edeceğim" diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@