AK Partili Gürhan Albayrak: ‘Başaracağımıza inanıyoruz’

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak yerel seçimlere sayılı günler kala önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Albayrak, “Teşkilatımız birleşti, Cumhur İttifakı partileriyle kenetlendik, başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

SİYASET 25.03.2024, 10:42 25.03.2024, 11:14
AK Partili Gürhan Albayrak: ‘Başaracağımıza inanıyoruz’

MUHABİR- YÜKSEL GAZİ YUMLU

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak Eskişehir İlk Haber gazetesine özel yaptığı açıklamada, 31 Mart yerel yönetimler seçimleri sürecini değerlendirdi. Seçim sürecinde göreve geldiğini hatırlatan Başkan Albayrak, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilerleyen teşkilatımız yalnızca ülke genelinde değil dünya genelinde örnek gösterilen teşkilatlardan. Eskişehir teşkilatımız da Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği yol haritasından sapmadan ilerlemekte. Göreve geldiğimizden bugüne teşkilatımız büyük bir kenetlenme içerisinde. Önceki dönem başkanlarımız, önceki dönem yöneticilerimiz ve üyelerimizle birlikte başarı için azimle mücadele ediyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı partileri olarak Eskişehir’de daha önce görülmemiş bir birliktelik sağladıklarına da vurgu yapan AK Partili Albayrak, “bakın biz MHP ve BBP ile birlikte başkaları gibi rant ittifakı değil gönül ittifakı yaptık. Üç partinin teşkilatları birlik içerisinde canla başla sahada çalışıyor. Bu birliktelik Eskişehir’de başarıyı yakalayacağımıza dair inancımızı arttırıyor. Heyecanımız büyük. 31 Mart gecesi zafer bizim olacak inşallah” ifadelerine yer verdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@