AK Partili Hakan Çizmelioğlu'dan Sağlı Sollu Haber'e ziyaret!

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Sağlı Sollu Haber’i ziyaret etti... Çizmelioğlu, milletvekili adaylığı ile ilgili konuştu…

SİYASET 08.12.2022, 12:07
AK Partili Hakan Çizmelioğlu'dan Sağlı Sollu Haber'e ziyaret!

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, AK Parti Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş ve AK Parti Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Ekrem Çetin Sağlı Sollu Haber’i ziyaret etti.

Ziyarette Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar’a açıklamalarda bulunan Başkan Çizmelioğlu, medyanın içinde bulunduğu duruma ve milletvekili adaylığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BAĞIMSIZ MEDYA İSTEDİ

Medyanın güçlenmesi gerektiğine vurgu yapan Çizmelioğlu, “Bağımsız gazete, bağımsız internet haberciliği, bağımsız televizyon, kısacası bağımsız bir medya mantığı oluşması gerektiğini düşünüyorum. Bu bağımsızlık gerçekleşirse belediye başkanı da, milletvekili de, meclis üyesi de, bürokrat da çok daha iyi çalışacaktır. Çünkü herkes medyayı ensesinde hissedecek, çünkü hata yapıldığında medya ortaya çıkaracak” diye konuştu.

'ERDOĞAN KAZANACAK PARLAMENTO CUMHUR İTTİFAKINDA OLACAK'

Başkan Hakan Çizmelioğlu, 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine ilişkin de konuştu. Çizmelioğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek bir oy oranıyla tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğini savunurken, parlamento çoğunluğunun da yine Cumhur İttifakında olacağını kaydetti.

Milletvekili adaylığı ile ilgili de konuşan Çizmelioğlu, şu ifadelere yer verdi:

'MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI DÜŞÜNCEM VAR'

“AK Parti’nin kurucu gençlik kolları yöneticisi olarak çıktık dava yolumuza. Gençlik kollarından ana kademeye kadar partimizin her aşamasında bulundum. Bütün seçim çalışmalarında yer aldım. 20 yılda bütün bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, il ve ilçe başkanlarımızla çalıştım. Her anlamda tecrübemiz var. Hizmet ettiğimiz 20 yıl boyunca Eskişehir’imize ve partimize katkı sunmayı amaçladık. Eskişehir’e ve partimize daha fazla katkı vermek istiyorum. Bunun yolu da TBMM’den geçiyor. Sorunları çözülmüş daha önde bir Eskişehir için mecliste daha fazla katkı sunacağımı düşünüyorum. Genel Merkezimiz uygun görürse milletvekilliği adaylığı düşüncem var.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@