AK Partili Nebi Hatipoğlu: Belediye aile şirketi olmuştur!

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Yılmaz Büyükerşen ile rakibi Ayşe Ünlüce’ye yüklendi. Hatipoğlu, Büyükerşen’in akrabaları ile yakınlarının Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını ifade ederken, Ayşe Ünlüce’nin de merhum eşi sayesinde işe alındığını öne sürdü.

SİYASET 19.02.2024, 10:32 19.02.2024, 12:31
AK Partili Nebi Hatipoğlu: Belediye aile şirketi olmuştur!

AYŞE ÜNLÜCE’YE YÜKLENDİ

Hatipoğlu: “Belediye aile şirketi olmuştur. Belediyenin genel sekreteri konumundaki CHP’li belediye başkan adayı belediyeye işe nasıl girmiştir biliyor musunuz? Allah rahmet eylesin kocası çok iyi bir insanmış, herkes çok düzgün insan diye bahsediyor. Kocası sayesinde işe girmiş.”

TELEVİZYONDA ANLATACAĞIM

Hatipoğlu: “Belediye başkanının kardeşi daire başkanı. Milletvekilinin oğlu belediyenin Atatürk Kültür Merkezi’nde çalışıyor. Milletvekilinin karısı belediyede memur. Şu an belediye başkan adayı olan kadının eniştesi ESKİ’de daire başkanı. Bunları televizyonda tek tek anlatacağım.”

BÜYÜKERŞEN’E SESLENDİ

Hatipoğlu: “Liyakat olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Yıllarca AK Parti’yi liyakatsizlikle suçlayan Yılmaz Büyükerşen’e sesleniyorum. Nerede liyakat? Yeğenin daire başkanı, damadın ESTRAM’ın genel müdürü, nerede liyakat? Bunların hepsini detaylarıyla açıklayacağım.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@