Ak Partili Ümit Sezer'den Kazım Kurt'a sert yanıt

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yaptığı eleştirilere yanıt AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer'den geldi.

SİYASET 28.11.2023, 09:57
Ak Partili Ümit Sezer'den Kazım Kurt'a sert yanıt

Başkan Sezer sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak AK Parti'nin Eskişehir'e kazandırdığı yatırımların videosunu paylaştı. Başkan Sezer yaptığı paylaşımda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a seslenerek aynı zamanda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de hedef aldı.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Sayın Kurt, Duydum ki bizden şehrimiz için geçen son 20 yılın hesabını soruyormuşsunuz. Birazdan izleyeceğiniz videoda sorunuzun cevabını alacağınızı umuyorum. Şimdi biz de sizden Odunpazarı'mız için boşa geçen son 10 yılın ve Eskişehiri'miz için heba ettiğiniz son 25 yılın hesabını soruyoruz ve cevabınızda sabırsızlıkla bekliyoruz. Evet, Büyükşehir Belediye başkanınızla birlikte oturun arkanıza yaslanın ve bir şehire nasıl hizmet edilmesi gerektiğini izleyin, öğrenin. Ufkunuzun açılması vizyonunuzun artması dileğiyle." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@