AK Partili Ümit Sezer: Odunpazarı'nda sorunlar göz ardı ediliyor

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Cumhur İttifakı, 2024 Yerel Seçimleri hazırlıklarına başladı...

SİYASET 21.06.2023, 08:39
AK Partili Ümit Sezer: Odunpazarı'nda sorunlar göz ardı ediliyor

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı, seçimlerin hemen ardından başladıkları mahalle ziyaretlerinin yanısıra Cumhur İttifakı bünyesindeki siyasi partileri de ziyaret etti. 

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer öncülüğünde, İlçe Teşkilat Başkanı Bilal Karagöz, İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Kurt, İlçe Sosyal İşler Başkanı Hasan Taşçıoğlu ve İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Eray Uzun ile birlikte, Cumhur İttifakı paydaşı olan siyasi partilere ziyaret düzenlendi.

Ziyaretler Kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığı, Büyük Birlik Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığı ve Yeniden Refah Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığı'na giden AK Parti heyeti, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin de istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, şu sözlere yer verdi:

'BELEDİYELER ŞEHRİMİZE HAK ETTİĞİ DEĞERİ VEREMİYOR'

"28 Mayıs Büyük Türkiye Zaferi'miz Cumhur İttifakı paydaşımız olan siyasi partilerimizin liderleri, temsilcileri, teşkilatları ve Cumhur İttifakı'mıza gönül veren vatandaşlarımızın zaferidir. Odunpazarı'mızda da Eskişehir'imizde de bu birlik ve beraberlik sayesinde yeni bir zafere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Şehrimizdeki tüm vatandaşlarımız gibi bizler de biliyoruz ki, bu şehirde yaşayan herkes daha kaliteli hizmet almayı ve daha rahat bir yaşam alanını fazlasıyla hak ediyor. Eskişehir'imiz ile muadil başka bir AK Parti belediyemizde ulaşımdan altyapıya, sanayiden kalkınmaya bir çok hizmet üst düzey bir şekilde Yerel Yönetimlerce sağlanırken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Merkez İlçe Belediyeleri ne yazık ki şehrimize hakkettiği değeri veremiyorlar. Bilhassa Odunpazarı ilçemizde yaşanan Yerel Yönetimler kaynaklı sorunları yakinen takip ediyor ve bunların çözümlerini de elbette biliyoruz. Çok basit hizmet çözümlerinin üretilmesi gereken sorunlar ne yazık ki mevcut yönetimlerde göz ardı ediliyor. Bu da yetmezmiş gibi sorunların muhatabı olmaktan da kaçılıyor. Bizler Cumhur İttifakı temsilcileri olarak hep birlikte istişareler ederek, İlçemize en doğru ve hakkettiği hizmetin gelebilmesi için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda misafirperverlikleri için Mustafa Komar Başkanımıza, Adem Karaca Başkanımıza, Dinç Biçer Başkanımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bizler de en kısa zamanda kendilerini misafir edeceğiz ve hızlı bir şekilde sahaya inerek birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Neticede kazanan Odunpazarı'mız olacak. Kazanan Odunpazarlı hemşehrilerimiz olacak. 1 Nisan 2024 sabahında bambaşka ve güçlü bir Odunpazarı'na hep birlikte kavuşacağız. Bu çalışmalarımıza destek vermek isteyen tüm vatandaşlarımızı da Cumhur İttifakı'mızın tüm siyasi partilerine destek vermeye davet ediyor, saygılarımı sunuyorum. "

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@